خبر  »  حقوق و اجتماع4 بهمن 1400 ساعت 12:03

قرنطینه راهکار طولانی‌مدت مقابله با پاندمی کرونا نیست

قرنطینه راهکار طولانی‌مدت مقابله با پاندمی کرونا نیست
 
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد قرنطینه‌های اجرا شده در ۶ ماه اول پاندمی کرونا جان بسیاری از انسان‌ها را نجات داد؛ ولی این رویکرد نباید به عنوان یک راهکار طولانی مدت درنظر گرفته شود.

 ایرنا از پایگاه خبری ساینس، با شروع پاندمی در بسیاری از نقاط جهان قرنطینه‌هایی اجرا شد و نتیجه آن نجات جان بسیاری از افراد بود. ولی این راهکار معایبی نیز به دنبال داشت که مهمترین آن رکود اقتصادی در بسیاری از کشورها بود.

طبق برآورد صورت گرفته توسط اقتصاددانان دانشگاه میشیگان،‌ قرنطینه مارس تا اوت سال ۲۰۲۰ میلادی در آمریکا به تنهایی باعث رکود ۲.۳ تریلیون دلاری شد. در سایر نقاط دنیا نیز وضع کم و بیش به همین شکل بود.

بر اساس این مطالعه،‌ بسیاری از افراد نجات یافته به دلیل قرنطینه و دیگر راهکارهای اتخاذ شده، افراد سالمند پرخطری بودند که به بیماری‌های متعددی مبتلا بودند و تعداد سال‌های سالم کمتری برای زندگی داشتند؛ در حالی‌که اکثر افرادی که تحت تاثیر رکود اقتصادی ناشی از کرونا و قرنطینه قرار گرفتند، جوانان شاغل در مشاغل خدماتی و سایر مشاغل کم‌درآمد بودند که قدرت پرداخت هزینه‌های درمانی یا تامین دارو را نداشتند.

با توجه به شیوع اومیکرون و تصمیم گیری برای قرنطینه مجدد در بسیاری از کشورهای اروپایی، ‌نتایج این تحقیقات بسیار مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس تحقیقات در حال حاضر ابزارهای بیشتری مانند واکسن برای مقابله با قرنطینه در دست است و به همین دلیل تصمیم گیری در مورد قرنطینه باید با ظرافت بیشتری اتخاذ شود.

نتایج این مطالعه در نشریه PLOS One منتشر شده است.
کد مطلب : 249